Uitleg en regels

Wat is Cask2share

Cask2share is een platform om certificaten van diverse aanbieders van private vaten te registreren en in persoonlijk overzicht in te zien als één geheel.

Daarnaast delen en bestellen wij collectief certificaten in private casks bij diverse aanbieders. Waar deze normaal te groot zouden zijn voor één persoon (5/6/10 flessen), delen wij deze op per fles per aandeel. Zo is een caskshare voor iedereen haalbaar en betaalbaar en dat willen wij graag zien als liefhebbers voor liefhebbers.

2 Whatsapp groepen en website bieden ondersteuning aan uitvoering van Cask2share.

* Meldingengroep voor aankondigingen nieuwe of updates lopende vaten.
* Reactiegroep voor aangeven of je wilt deelnemen aan een vat en hoeveel aandelen van 1 fles er gewenst is.

Deelnemen in elk vat is in geen enkel opzicht een verplichting daarmee vrijwillig.

Betaling

Deelnemen aan een caskshare betekent ook dat er betaald moet gaan worden,  deze betaling bestaat uit een aanbetaling en restbedrag.  Het aanbetalingsbedrag wordt vooraf gecommuniceerd.  Het restbedrag volgt later wanneer fles gebotteld wordt. Dan zijn de restkosten:  btw , accijns, fles, etiket, kurk , bottelen , transport bekend.

Betalingen aanbetaling en restdeel dienen binnen 3 dagen na ontvangst via tikkie of bankverzoek betaald worden. Hierdoor zorgen wij ook dat wij aan de betaalingsverplichting van de aanbiedende partij kunnen voldoen.

Wanneer in de toekomst niet aan de verplichting van het 2de deel voldaan kan worden, kan contact gezocht worden voor een oplossing. Wanneer er geen oplossing komt of na wordt gekomen dan komt het aandeel te vervallen en vind er geen restitutie plaats van het eerste deel van het certificaat.

Wanneer niet gereageerd wordt op betaalverzoek binnen 10 werkdagen dan komt het aandeel te vervallen en vind er geen restitutie plaats van het eerste deel van het certificaat.

Ingeval van overlijden zal er contact gezocht worden met de door de aandeelhouder benoemde belanghebbende en deze zal gevraagd worden of ze de 2de betaling willen doen. Indien deze het weigeren zal het certificaat vervallen.

Privacy

Iedere deelnemer/shareholder krijgt een persoonlijke login.

We registeren emailadres tengunste van Login en slaan wachtwoord encrypted op.

Naam, adres, woonplaats worden ten gunste van verzenden geregistreerd en voor clusteren distributiepunten.

Bankgegevens worden vastgelegd ten gunste van herkennen deelnemer en vastleggen betaling.

Al deze gegevens worden met niemand gedeeld zonder dat daar rechtsgeldige redenen voor zijn.